Revisorfirmaet Uffe Berg yder iværksætterrådgivning og anden assistance til iværksættere

Som iværksætter kan du få hjælp hos revisorfirmaet Uffe Berg med at komme i gang

Vi kan være behjælpelig med at igangsætte din forretningsplan, hvis du er iværksætter og ønsker at starte egen virksomhed. I den forbindelse vil vi gennemgå forretningsplanen og yde assistance til budget- og likviditetsbudget, med beregning af det behov som virksomheden vil have inden for 1-3 år af sin levetid.

Vi rådgiver ligeledes omkring administrationen samt de bogholderimæssige og regnskabsmæssige områder.

Vi rådgiver iværksætteren om de muligheder der er ved valg af virksomhedsform, såsom personlige virksomheder, interessentskaber samt selskaber, og partnerselskaber mv. Derudover rådgiver vi omkring den skattemæssige og risikomæssige betydning af den ønskede selskabsform.

Vi kan tilbyde bogholderi -og regnskabsmæssig assistance i opstartsfasen, hvis iværksætteren ønsker de administrative kræfter frigjort til at kunne bruge sine ressourcer på udvikling af virksomheden.

Gennem vores EDB-leverandør kan vi ligeledes tilbyde elektronisk kassekladde, som kan overføres elektronisk til vores finansprogram.

Indenfor områder, hvor vi mangler den nødvendige ekspertise, vil vi være behjælpelige med at henvise til andre rådgivere til udvikling af iværksætters idegrundlag.

Vi kan tilbyde følgende assistance til iværksættere:

  1. Anmeldelse momsregistrering
  2. Assistance løbende bogføring
  3. Assistance opgørelse af moms
  4. Assistance med budget og likviditetsudarbejdelse
  5. Assistance med lønindberetning løbende samt årligt
  6. Assistance med fakturering til det offentlige
  7. Assistance løbende hvert kvartal/halvårligt
  8. Anmeldelse til Styrelsen af selskaber m.v.